Irské ragú
160 min.
Ingredience
- 1700gramůJehněčí krkovice
- 40mililitrůOlej olivový
- 500gramůCibule
- 1000gramůBrambory
- 3špetkySůl
- 3špetkyPepř černý mletý
- 550mililitrůHovězí vývar základní
- 6gramůPetržel - nať
- 4gramyEstragon
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
860 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
57 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Maso očistíme, pokrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme a necháme 15 minut osmahnout na rozpáleném oleji.
- 2Cibuli a brambory oloupeme a pokrájíme na kolečka, přidáme k masu.
- 3Osolíme, opepříme a zalijeme vývarem.
- 4Posypeme nasekaným estragonem a petrželkou.
- 5Přiklopené dusíme 120 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.