Istrijská minestra

135 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1034 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
92 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vody dáme vařit uzené maso spolu se zelenými fazolovými lusky.
  • 2
    Vaříme asi 10 minut a ihned přidáme očištěnou a pokrájenou zeleninu, bobkový list a kukuřici. Osolíme, opepříme a vaříme doměkka.
  • 3
    Mezitím si uvaříme zvlášť těstovinu, uvařenou scedíme.
  • 4
    Na oleji usmažíme dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme k ní oloupaná pokrájená rajčata, ještě krátce orestujeme a spolu s těstovinou přidáme do polévky.
  • 5
    Před podáváním maso vyjmeme z polévky, pokrájíme na menší kousky a vrátíme zpět.
  • 6
    Polévku dochutíme několika kapkami octa podle chuti.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.