Italská chlebová polévka
20 min.
Ingredience
- 1,5litryHovězí vývar základní
- 5krajícůChléb toastový
- 5kusůVejce slepičí
- 150gramůSýr Gouda 45%
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžícePetržel - nať
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
16 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Horký, přecezený vývar vlijeme do hlubších misek a osolíme. Do každé misky přidáme celé vejce.
- 2Toastový chléb nasucho opečeme, nakrájíme na trojúhelníčky a vložíme do polévky. Posypeme nastrouhaným sýrem, špetkou pepře a nasekanou petrželkou.
- 3Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.