Italská hovězí polévka

50 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
382 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
11 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
10 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, brambory oškrábeme, rozkrájíme na osminky, hlízu fenyklu očistíme, pokrájíme na kostičky, fazolové lusky necháme rozmrazit.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli s česnekem, osmahneme, přiložíme mleté maso a dusíme, až se vlastní šťáva odpaří a maso bude drobivé. Přidáme brambory, rajčata i s nálevem, polovinu citronové kůry, přilijeme vývar, osolíme, opepříme a vaříme zhruba 10 minut. Vložíme fazolové lusky, fenykl, zakápneme citronovou šťávou a dovaříme.
  • 3
    Jednotlivé porce posypeme posekanou petrželkou, chmýřím fenyklu a zbytkem citronové kůry.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.