Italská salsa

25 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
154 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
12 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme horkou vodou, oloupeme, rozkrojíme, vydlabeme jadérka a dužinu nakrájíme nadrobno. Česnek utřeme se solí, lístky bazalky posekáme na jemno, mozzarellu nakrájíme na kostičky.
  • 2
    V misce smícháme olej s octem, přimícháme česnek se solí, přidáme rajčata, mozzarellu, bazalku, osolíme a opepříme. Důkladně promícháme.
  • 3
    Salsu podáváme ke grilovaným pokrmům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.