Italská sváteční polévka
35 min.
Ingredience
- 400gramůSalám Boloňský
- 400gramůKuřecí prsa
- 400gramůVepřová kýta
- 3lžíceOlej olivový
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 250gramůCibule
- 200gramůMrkev kořen
- 60gramůCeler řapíkatý
- 60gramůPetržel kořen
- 1kusBobkový list
- 1litrVývar z hovězích kostí
- 5stroužkůČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
922 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
65 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Maso a salám nakrájíme na tenké plátky. Olej a máslo rozpálíme v pánvi a osmažíme plátky masa asi 6 minut. Osolíme a opepříme.
- 2Cibuli a česnek oloupeme, jemně posekáme a přidáme k masu.
- 3Kořenovou petržel a mrkev očistíme a nakrájíme na plátky. Řapíkatý celer nakrájíme na kousky. Zeleninu přidáme k masu, všechno okořeníme bobkovým listem a novým kořením. Podlijeme vývarem, necháme táhnout 15 minut.
- 4Upravíme na talíře a podáváme s chlebem ciabatta.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.