Italská sváteční polévka

35 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
922 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
65 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso a salám nakrájíme na tenké plátky. Olej a máslo rozpálíme v pánvi a osmažíme plátky masa asi 6 minut. Osolíme a opepříme.
  • 2
    Cibuli a česnek oloupeme, jemně posekáme a přidáme k masu.
  • 3
    Kořenovou petržel a mrkev očistíme a nakrájíme na plátky. Řapíkatý celer nakrájíme na kousky. Zeleninu přidáme k masu, všechno okořeníme bobkovým listem a novým kořením. Podlijeme vývarem, necháme táhnout 15 minut.
  • 4
    Upravíme na talíře a podáváme s chlebem ciabatta.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.