Italská zeleninová polévka

80 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
880 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
24 g
Sacharidy
144 g
Vláknina
28 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole namočíme přes noc do studené vody.
  • 2
    Všechnu zeleninu očistíme a nakrájíme na kostičky. Na kostičky nakrájíme i slaninu.
  • 3
    Ve velkém hrni rozehřejeme olej a dáme zesklovatět slaninu, potom cibuli a česnek.
  • 4
    Přidáme připravené fazole, nakrájenou zeleninu, koření a vše vaříme doměkka.
  • 5
    Nakonec do polévky přidáme uvařené těstoviny a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.