Italské těstoviny s česnekem a petrželí

20 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
523 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
13 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
651 mg
Cukr
25 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny vaříme ve slané vodě po dobu 4 minut. Propláchneme je teplou vodou a necháme je oschnout a odložíme bokem na teplé místo.
  • 2
    Na pánvi necháme rozpustit máslo a osmahneme česnek. Těstoviny dáme na pánev a pečlivě je promícháme s česnekem, aby se chutě promíchali. Několik minut smažíme, za stálého míchání.
  • 3
    Vše zakápneme olivovým olejem, a sejmeme z ohně. Posypeme nasekanou petrželkou. Přidáme špetku soli a pepře, naaranžujeme nasekané bylinky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.