Italský salát s tuňákem a fazolemi
15 min.
Ingredience
- 2lžíceBalsamico ocet
- 1kusCibule
- 200gramůTuňák v oleji
- 400gramůFazole Borlotti
- 2kusyCeler řapíkatý
- 4lžíceOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 3lžícePetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
12 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
811 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na dresink smícháme olej z tuňáka s olivovým olejem a octem. Osolíme a opepříme.
- 2V míse smícháme kousky tuňáka s fazolemi borlotti, cibulkou, celerem a petrželkou.
- 3Salát zalijeme dresinkem a promícháme.
- 4Podáváme vychlazený.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.