Izraelská plněná rajčata

25 min.
Izrael

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
32 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
13 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata omyjeme, vršky seřízneme a dužinu opatrně vydlabeme tak, aby pod slupkou zůstal alespoň 1 cm dužiny.
  • 2
    Avokáda oloupeme, vypeckujeme a umixujeme spolu s česnekem, citronovou šťávou, olivovým olejem, nasekanou petrželkou, nasekaným koriandrem a špetkou soli. Nakonec do nádivky vmícháme rajčatovou dužinu.
  • 3
    Nádivkou naplníme připravená rajčata, navrch zapíchneme olivy a před podáváním uložíme na 1 hodinu do chladničky.
  • 4
    Podáváme na omytých salátových listech.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.