Jablečný salát s uzeným pstruhem

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
228 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
7 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z uzeného pstruha rozdělíme na malé kousky. Jablka omyjeme, rozpůlíme a nastrouháme na struhadle nahrubo. Petržel omyjeme, lístky otrháme a nasekáme najemno.
  • 2
    Smícháme ocet, olej, sůl, pepř a nasekané lístky petržele, marinádou přelijeme kousky pstruha. Přidáme nastrouhaná jablka, vše promícháme a necháme 2 hodiny odležet v chladničce.
  • 3
    Salát rozdělíme na talíře a podáváme zdobený dílky limetky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 23. 9. 2016
Uživatel uvařil tento recept
V jedné rybárně u nás čas od času koupím uzené pstruhy. Někdy z nich dělám aspik, ale tentokrát jsem chtěla vyzkoušet něco jiného. Tento salát je moc dobrý. Jen místo octa jsem kyselila limetkovou šťávou. Kombinace s jablky je nezvyklá, ale velmi chutná. Doporučuju :)
Anonymní uživatel
pá 23. 9. 2016
Uživatel uvařil tento recept
V jedné rybárně u nás čas od času koupím uzené pstruhy. Někdy z nich dělám aspik, ale tentokrát jsem chtěla vyzkoušet něco jiného. Tento salát je moc dobrý. Jen místo octa jsem kyselila limetkovou šťávou. Kombinace s jablky je nezvyklá, ale velmi chutná. Doporučuju :)