Jahodovo-špenátový salát

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
222 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
18 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do salátové mísy dáme propláchnutý špenát a salát mesclun, omyté, na čtvrtky nakrájené jahody, na tenké plátky nakrájenou cibuli a nasekané mandle. Všechny přísady dobře promícháme.
  • 2
    Na zálivku ušleháme v misce olivový olej s balsamicem, dijonskou hořčicí, agávovým sirupem, solí a pepřem.
  • 3
    Salát v míse přelijeme zálivkou a podáváme.
  • 4
    V chladničce salát vydrží čerstvý 1 den.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.