Jarní míchaný salát

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
297 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
26 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hlávkový a ledový salát pořádně propláchneme, osušíme na utěrce, rozdělíme na jednotlivé listy. Rukama roztrháme na menší kousky a dáme do velké mísy. Omyté ředkvičky, okurky a rajčata nakrájíme na větší nudličky a přidáme do mísy. Přidáme nasekanou petrželku, přikryjeme fólií a necháme v chladničce odležet. Mezitím připravíme z ingrediencí zálivku, kterou důkladně rozmícháme.
  • 2
    Poléváme až těsně před servírováním, protože olej způsobuje rychlé vadnutí listové zeleniny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.