Játra na oreganu, zelný salát

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
10 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
6 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná játra nakrájíme na plátky a okraje nakrojíme. Játra opepříme, potřeme rozetřeným česnekem a posypeme oreganem.
  • 2
    Kysané zelí překrájíme, omyté jablko nakrájíme na kousky, očištěnou mrkev nasrouháme. Vše promícháme v míse a ochutíme solí, pepřem a sladidlem. Salát necháme v chladu odležet.
  • 3
    Připravené plátky jater opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji na pánvi.
  • 4
    Játra podáváme s vařenými bramborami a zelným salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.