Játrová paštika se zahradními bylinkami

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
766 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
74 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
722 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pánvi na středním ohni rozpustíme máslo, přidáme nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a restujeme 3 minuty do měkka. Pak vložíme očištěná, nahrubo pokrájená kuřecí játra, nadrobno nakrájenou slaninu a restujeme 5 minut.
  • 2
    Dále vmícháme sušený tymián a rozmarýn, nové koření, bobkový list, sůl, pepř a přilijeme koňak nebo likér (např. Cointreau). Vaříme na mírném ohni až do vypaření veškeré tekutiny. Vytáhneme bobkové listy.
  • 3
    Uvařenou směs dohladka rozmixujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.