Játrová rýže

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
76 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
4 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
99 mg
Cukr
219 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce utřeme se sádlem a trochou strouhané housky. Mírně opepříme, přidáme špetku majoránky, česnek utřený se solí. Poté přidáme jemně namletá játra a přibližně 3 lžíce strouhané housky zvlhčené mastným vývarem.
  • 2
    Směs řádně rozmícháme a necháme chvíli odstát, musí zůstat řidší.
  • 3
    Směs stěrkou budeme protlačovat přes speciální síto nebo přes obrácené struhadlo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.