Játrové knedlíčky

0 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
432 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
30 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
811 mg
Cukr
938 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Játra nejlépe drůbeží, umeleme nebo rozmixujeme, přidáme tuk, vejce,sůl ,prolisovaný česnek, majoránku, pepř a podle potřeby zahustíme strouhankou nebo krupičkou.
  • 2
    Tvarujeme na malé knedlíčky nebo nočky a vaříme v polévce 4 minuty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 3. 10. 2015
Játrové knedlíčky
Dělala jsem poprvé. Všem chutnaly. Použila jsem játra z králíka.