Játrové knedlíčky
0 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 20gramůTuk
- 1lžíceStrouhanka
- 1lžičkaMajoránka
- 1špetkaSůl
- 1kusVejce slepičí
- 1stroužekČesnek
- 100gramůJátra vepřová
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
432 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
30 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
811 mg
Cukr
938 mg
Postup přípravy
- 1Játra nejlépe drůbeží, umeleme nebo rozmixujeme, přidáme tuk, vejce,sůl ,prolisovaný česnek, majoránku, pepř a podle potřeby zahustíme strouhankou nebo krupičkou.
- 2Tvarujeme na malé knedlíčky nebo nočky a vaříme v polévce 4 minuty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 3. 10. 2015
Játrové knedlíčky
Dělala jsem poprvé. Všem chutnaly. Použila jsem játra z králíka.