Játrové knedlíčky z vepřových jater

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
105 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
6 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
397 mg
Cukr
526 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Játra pomeleme spolu s oloupaným česnekem a cibuli do misky. Přidáme vejce, majoránku, na kousky nakrájené máslo, nasekanou petrželovou nať. Nakonec podle chuti osolíme, opepříme a vše promixujeme. Zahustíme podle potřeby strouhankou a promícháme.
  • 2
    V hrnci přivedeme vodu k varu. Lžící vhazujeme do vody knedlíčky, které povaříme do měkka. Až vyplavou nahoru, jsou uvařené.
  • 3
    Knedlíčky scedíme, propláchneme studenou tekoucí vodou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.