Játrové knedlíčky z vepřových jater
30 min.
Ingredience
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
105 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
6 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
397 mg
Cukr
526 mg
Postup přípravy
- 1Játra pomeleme spolu s oloupaným česnekem a cibuli do misky. Přidáme vejce, majoránku, na kousky nakrájené máslo, nasekanou petrželovou nať. Nakonec podle chuti osolíme, opepříme a vše promixujeme. Zahustíme podle potřeby strouhankou a promícháme.
- 2V hrnci přivedeme vodu k varu. Lžící vhazujeme do vody knedlíčky, které povaříme do měkka. Až vyplavou nahoru, jsou uvařené.
- 3Knedlíčky scedíme, propláchneme studenou tekoucí vodou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.