Játrové noky v hovězím vývaru

35 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
216 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
10 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
552 mg
Cukr
545 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozetřeme máslo s vejcem. Umeleme najemno očištěná játra, namočíme žemli v mléce a pak ji vymačkáme. Rovněž cibuli nakrájíme najemno.
  • 2
    Smícháme všechny přísady a přidáme trochu utřeného česneku, muškátový květ, mletý pepř a sůl dle chuti, rozmělněnou majoránku a jemně nasekanou petrželku.
  • 3
    Vše dobře promícháme a pokud je směs příliš řídká, můžeme je ztužit trochou strouhanky.
  • 4
    Noky vykrajujeme lžičkou a zaváříme je ve vroucím základním vývaru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.