Játrový knedlík s hlívou
55 min.
Ingredience
- 500gramůJátra kuřecí
- 1špetkaMajoránka
- 1špetkaKoření grilovací
- 1špetkaSůl
- 6kusůVejce slepičí
- 200gramůHlíva ústřičná
- 150gramůŠunkový salám
- 1špetkaPažitka
- 500gramůZelí červené - sterilizované
- 1stroužekČesnek
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 8kusůŽemle tuková
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
749 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
28 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Nakrájíme pečivo, přidáme nakrájená játra, salám nakrájený na kostičky a hlívu.
- 2Vmícháme vejce, máslo, sůl, pepř, prolisovaný česnek, majoránku a koření a promícháme.
- 3Do salámové fólie naplníme směs, uzavřeme provázkem na koncích a 30 minut vaříme v osolené vodě.
- 4Uvařené vyjmeme a nakrájíme na plátky a teplé podáváme se zelím. Posypeme pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.