Játrový knedlík s hlívou

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
749 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
28 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme pečivo, přidáme nakrájená játra, salám nakrájený na kostičky a hlívu.
  • 2
    Vmícháme vejce, máslo, sůl, pepř, prolisovaný česnek, majoránku a koření a promícháme.
  • 3
    Do salámové fólie naplníme směs, uzavřeme provázkem na koncích a 30 minut vaříme v osolené vodě.
  • 4
    Uvařené vyjmeme a nakrájíme na plátky a teplé podáváme se zelím. Posypeme pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.