Jednohubky s tuňákovou pomazánkou

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
416 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
15 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tuňáka z konzervy necháme okapat, vložíme do misky, vidličkou trochu rozmělníme, přidáme žervé, sůl, pepř, zakápneme citronovou šťávou a důkladně promícháme, až vznikne hladký krém.
  • 2
    Lístky máty, koriandru, kerblíku a pažitku posekáme najemno a přimícháme do pomazánky. Necháme v lednici chvíli uležet, aby se rozvinula vůně bylinek.
  • 3
    Bagetu nakrájíme na silnější plátky, bohatě pomažeme tuňákovou pomazánkou, vyskládáme na servírovací tác a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.