Jednohubky s tuňákovou pomazánkou
15 min.
Ingredience
- 140gramůTuňák v oleji
- 80gramůŽervé
- 10gramůPažitka
- 5gramůMáta
- 5gramůKerblík
- 5gramůKoriandr čerstvý
- 4gramySůl
- 1gramPepř černý mletý
- 120gramůBageta
- 20mililitrůCitronová šťáva
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
416 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
15 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Tuňáka z konzervy necháme okapat, vložíme do misky, vidličkou trochu rozmělníme, přidáme žervé, sůl, pepř, zakápneme citronovou šťávou a důkladně promícháme, až vznikne hladký krém.
- 2Lístky máty, koriandru, kerblíku a pažitku posekáme najemno a přimícháme do pomazánky. Necháme v lednici chvíli uležet, aby se rozvinula vůně bylinek.
- 3Bagetu nakrájíme na silnější plátky, bohatě pomažeme tuňákovou pomazánkou, vyskládáme na servírovací tác a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.