Jednohubky z tresky se zeleninou
25 min.
Ingredience
- 10gramůPažitka
- 150gramůRýže Basmati
- 500gramůTreska aljašská
- 2kusyCitrony
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 200gramůZeleninová směs jarní - mražená
- 2kusyVejce slepičí
- 50gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 50gramůStrouhanka
- 400mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1186 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
105 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
6 g
Cukr
808 mg
Postup přípravy
- 1Rýži připravíme dle návodu na obalu. Rybu opláchneme, potřeme solí a pepřem a naložíme do citronové šťávy.
- 2Wok pánev rozpálíme a nalijeme do ní 40 ml oleje. Za stálého míchání cca 4 minuty opékáme zeleninu. Přidáme rýži, nasekanou pažitku, opékáme 1 minutu, a poté dáme stranou.
- 3Rybu obalíme v klasickém trojobalu. Wok pánev znovu rozpálíme a naplníme olejem. Následně rybu 2-3 minuty smažíme v pánvi. Po vyndání osušíme ubrouskem od přebytečného oleje a podáváme s již hotovou zeleninovou přílohou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.