Jednohubky z tresky se zeleninou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1186 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
105 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
6 g
Cukr
808 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži připravíme dle návodu na obalu. Rybu opláchneme, potřeme solí a pepřem a naložíme do citronové šťávy.
  • 2
    Wok pánev rozpálíme a nalijeme do ní 40 ml oleje. Za stálého míchání cca 4 minuty opékáme zeleninu. Přidáme rýži, nasekanou pažitku, opékáme 1 minutu, a poté dáme stranou.
  • 3
    Rybu obalíme v klasickém trojobalu. Wok pánev znovu rozpálíme a naplníme olejem. Následně rybu 2-3 minuty smažíme v pánvi. Po vyndání osušíme ubrouskem od přebytečného oleje a podáváme s již hotovou zeleninovou přílohou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.