Jehněčí brzlíky s rýží

40 min.
Evropa
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
430 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
11 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí brzlíky důkladně propláchneme pod tekoucí vodou, vhodíme na půl minuty do vroucí vody, aby se zatáhly, scedíme a necháme vychladnout. Brzlíky osolíme, opepříme a posypeme špetkou kari koření.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme brzlíky a opečeme z obou stran dozlatova.
  • 3
    Dušenou rýži promícháme s rajčatovou omáčkou, upravíme na talíře a přiložíme smažené brzlíky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.