Jehněčí cheesburger

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
614 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
36 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
902 mg
Cukr
898 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velké míse smícháme jehněčí maso, prolisujeme k němu česnek, ochutíme solí, pepřem a posypeme strouhankou. Důkladně promícháme, přidáme nastrouhaný sýr, znovu promícháme.
  • 2
    Rozpálíme gril na maximální teplotu, potřeme olejem a maso grilujeme pět minut z každé strany. Na poslední minutu dáme grilovat i připravené pečivo. Podáváme spolu s plátky salátu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.