Jehněčí cheesburger
20 min.
Ingredience
- 500gramůJehněčí maso mleté
- 30gramůStrouhanka
- 2stroužkyČesnek
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 80gramůSýr Parmezán
- 1kusSalát ledový
- 4kusyŽemle tuková
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
614 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
36 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
902 mg
Cukr
898 mg
Postup přípravy
- 1Ve velké míse smícháme jehněčí maso, prolisujeme k němu česnek, ochutíme solí, pepřem a posypeme strouhankou. Důkladně promícháme, přidáme nastrouhaný sýr, znovu promícháme.
- 2Rozpálíme gril na maximální teplotu, potřeme olejem a maso grilujeme pět minut z každé strany. Na poslední minutu dáme grilovat i připravené pečivo. Podáváme spolu s plátky salátu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.