Jehněčí filé se zeleným chřestem

45 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
439 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
33 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
183 mg
Cukr
278 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chřest vaříme v horké osolené vodě 5 minut. Vyjmeme a udržujeme v teple. Jehněčí maso omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Oloupeme česnek a nakrájíme nadrobno.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme 3 lžíce másla a jehněčí maso na něm opékáme 5 minut z každé strany. Vyjmeme a udržujeme teplé.
  • 3
    Ve vypečené šťávě podusíme česnek. Podlijeme bílým vínem, trochu povaříme a zbytkem másla omáčku zahustíme. Jehněčí podáváme s omáčkou a chřestem. Maso ozdobíme nakrájenou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.