Jehněčí hamburgery

50 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1195 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
36 g
Sacharidy
154 g
Vláknina
8 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pšenici zalijeme vroucí vodou a necháme 120 minut máčet.
  • 2
    Maso umeleme, osolíme, opepříme, smícháme s nasekanou petrželkou, limetkovou šťávou, pšenicí, polovinou nakrájené cibule a česneku.
  • 3
    Smícháme zbytek nasekané cibule, česneku, sekanou mátu, cukr, sůl a pepř. Z masové směsi vytvarujeme 4 karbanátky a osmahneme na rozpáleném oleji.
  • 4
    Bagety rozřízneme, naplníme 1 listem hlávkového salátu, kouskem hamburgeru, plátkem rajčete, zeleninovou směsí a 1 lžičkou jogurtu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.