Jehněčí hřbet podle Evy

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
777 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
51 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
9 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso prudce osmažíme na 3 lžících oleje (přibližně 2 minuty). Posypeme tymiánem, plátky česneku a necháme odstát.
  • 2
    Do pekáčku vložíme plátky omytých, neloupaných malých brambor, osolíme, opepříme, podlijeme vodou, ve vyhřáté troubě pečeme 10 minut. Přidáme maso a mrkev, mladou cibuli i s natí - vše nakrájené na proužky, posypeme paprikou, majoránkou, pokapeme olejem, mírně podlijeme vodou a pečeme při 200° C asi 1 /2 - 3/4 hodiny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.