Jehněčí jinak
80 min.
Ingredience
- 3lžíceOlej olivový extra panenský
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 600gramůJehněčí kýta
- 4kusyRajčata
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPetržel - nať
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1špetkaNové koření celé
- 1špetkaProvensálské koření
- 2kusyCibule
- 1kusČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
28 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Nakrájíme na plátky maso, které naložíme do směsi z oleje, česneku, provensálského koření, pepře a citronové šťávy na 24 hodin.
- 2Maso zprudka opečeme na pánvi, poté přendáme do pekáče. Dáme na něj opečenou cibuli, nakrájenou papriku a rajčata. Osolíme a opepříme.
- 3Pečeme asi 1 hodinu v troubě doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.