Jehněčí karé na bylinkách

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1511 kcal
Bílkoviny
73 g
Tuky
71 g
Sacharidy
145 g
Vláknina
7 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. V misce smícháme olivový olej s cibulí, česnekem a čerstvě nasekanými bylinkami. Osolíme a opepříme.
  • 2
    Jehněčí hřbet omyjeme, osušíme a nakrájíme na kotlety. Okraje nakrojíme. Kotlety potřeme bylinkovou marinádou, dáme do mísy a necháme přes noc marinovat.
  • 3
    Maso vyjmeme z marinády a necháme důkladně okapat na misce tak, aby okapaná marináda zůstala na misce. Hřbet pečeme na grilu asi 10 minut, během pečení několikrát otočíme a potíráme marinádou. Jako přílohu podáváme bagetu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.