Jehněčí kari s bramborami

70 min.
Čína

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
394 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
24 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané, na kostky nakrájené brambory vložíme do hrnce s vroucí osolenou vodou a vaříme 10 minut. Scedíme je a necháme okapat.
  • 2
    Očištěné a omyté maso nakrájíme na kostky a v míse promícháme s kari pastou.
  • 3
    Ve woku na rozehřátém oleji opékáme 5 minut za stálého obracení kolečka cibule, na kostky nakrájený lilek, prolisovaný česnek a nastrouhaný zázvor. K zelenině přidáme jehněčí maso a opékáme ještě 5 minut. Podle chuti mírně osolíme.
  • 4
    Nakonec přilijeme vývar, přidáme uvařené brambory a zvolna vše vaříme 30 minut.
  • 5
    Hotový pokrm upravíme na nahřáté talíře, posypeme nasekaným koriandrem a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.