Jehněčí kotletky s artyčoky

20 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
570 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
33 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
9 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na větší pánvi rozehřejeme olej, na který dáme osmažit česnek. Když česnek začne prskat přidáme artyčoky, rozmarýn a jehněčí kotletky. Takto kotletky pečeme 1 minutu s každé strany na středním plameni.
  • 2
    Poté přilijeme víno, osolíme, opepříme a posypeme mátou, vaříme ještě 3 minuty s každé strany.
  • 3
    Když máme kotletky hotové položíme je na talíř a poklademe artyčoky, nezapomeneme kotletky přelít šťávou z pánve. Podáváme s plátky ciabatty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.