Jehněčí kotlety grilované na rozmarýnu

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
666 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
54 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí kotlety na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a rozložíme na mělkou mísu.
  • 2
    Na marinádu smícháme balsamiko ocet, červené víno, najemno nasekaný rozmarýn a postupně všleháme olej. Marinádou zalijeme maso a zakryté necháme 1 hodinu uležet v chladnu, během marinování jednou otočíme.
  • 3
    Uleželé maso grilujeme 10 minut z obou stran a podáváme ozdobené snítkou rozmarýnu s vhodnou zeleninovou přílohou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.