Jehněčí kotlety na kaparech

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
643 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
54 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
463 mg
Cukr
137 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kotlety částečně vykostíme, jemně naklepeme a urovnáme do mísy. Přidáme utřený česnek, trochu oleje, pepř a necháme pod pokličkou v chladu asi 2 hodiny marinovat.
  • 2
    Asi 20 minut předem vlijeme marinádu na větší pánev, vmícháme jemně nakrájené kapary, nasekanou petrželku a majoránku. Zahřejeme, přidáme osolené kotlety a zprudka je smažíme po obou stranách. Nakonec maso pokapeme citronovou šťávou a krátce zahřejeme.
  • 3
    Kotlety podáváme na nahřátých talířích, přelité šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.