Jehněčí kotlety na žampionech

40 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
701 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
59 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
349 mg
Cukr
678 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kotlety na krajích nařízneme, lehce naklepeme a potřeme solí a pepřem.
  • 2
    Na pánvi rozpustíme tuk, kotlety na něm po obou stranách dozlatova opečeme a vyjmeme. Vypečený tuk slijeme, přidáme máslo a osmahneme na plátky nakrájené žampiony. Přidáme nasekanou petrželku, prolisovaný česnek a vše zalijeme smetanou a vývarem. Krátce povaříme.
  • 3
    Omáčku přelijeme na opečené kotlety.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.