Jehněčí kotlety pečené v troubě

70 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
858 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
60 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 175 °C. Jehněčí kotlety osolíme, opepříme a do povrchu vetřeme prolisovaný česnek. Kotlety poskládáme do vymazané pečící nádoby.
  • 2
    Cibuli oloupeme a rozpůlíme. Rajčata a cukety omyjeme a nakrájíme na plátky.
  • 3
    Zeleninu rozložíme na kotlety, osolíme, opepříme a posypeme nasekanou majoránkou. Pokapeme je olejem a posypeme strouhankou. Pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut.
  • 4

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.