Jehněčí kotlety pečené v troubě
70 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 12kusůJehněčí kotlety
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 4kusyRajčata
- 2kusyCuketa
- 50gramůMajoránka
- 50mililitrůOlej olivový
- 50gramůStrouhanka
- 10mililitrůOlej rostlinný
- 3stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
858 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
60 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Troubu předehřejeme na 175 °C. Jehněčí kotlety osolíme, opepříme a do povrchu vetřeme prolisovaný česnek. Kotlety poskládáme do vymazané pečící nádoby.
- 2Cibuli oloupeme a rozpůlíme. Rajčata a cukety omyjeme a nakrájíme na plátky.
- 3Zeleninu rozložíme na kotlety, osolíme, opepříme a posypeme nasekanou majoránkou. Pokapeme je olejem a posypeme strouhankou. Pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut.
- 4
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.