Jehněčí kotlety přírodní

41 min.
Španělsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
611 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
49 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
50 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi s rozehřátým máslem a olejem opékáme jehněčí kotlety asi 5 minut z každé strany.
  • 2
    Snítky čerstvého rozmarýnu opláchneme, osušíme a otrháme. Posypeme jimi kotlety a smažíme dalších 5 minut.
  • 3
    Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Přisypeme ke kotletám, přidáme sůl a pepř a opékáme maso 1 minutu.
  • 4
    Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.