Jehněčí kotlety rozmarýnové
34 min.
Ingredience
- 800gramůJehněčí kotlety
- 30mililitrůBalsamico ocet
- 30mililitrůVíno červené
- 50gramůOlej olivový
- 10gramůSůl
- 4gramyPepř černý mletý
- 10gramůRozmarýn čerstvý
- 200gramůSýr ovčí ve slaném nálevu
- 120gramůBageta
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
779 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
53 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Nejdříve si připravíme marinádu: do misky nalijeme ocet, olej, červené víno, přisypeme sůl, pepř a posekané jehličky rozmarýnu. Dobře promícháme. Jehněčí kotlety omyjeme, osušíme, rozložíme na prkénko, polijeme marinádou a dobře ji rozetřeme, necháme uležet.
- 2Kotlety grilujeme na středně rozpáleném grilu přibližně 2 minuty z každé strany.
- 3Kotlety položíme na talíře, posypeme rozdrobeným ovčím sýrem a doplníme křupavou bagetkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.