Jehněčí kotlety rozmarýnové

34 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
779 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
53 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve si připravíme marinádu: do misky nalijeme ocet, olej, červené víno, přisypeme sůl, pepř a posekané jehličky rozmarýnu. Dobře promícháme. Jehněčí kotlety omyjeme, osušíme, rozložíme na prkénko, polijeme marinádou a dobře ji rozetřeme, necháme uležet.
  • 2
    Kotlety grilujeme na středně rozpáleném grilu přibližně 2 minuty z každé strany.
  • 3
    Kotlety položíme na talíře, posypeme rozdrobeným ovčím sýrem a doplníme křupavou bagetkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.