Jehněčí kotlety s feferonkami

35 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
508 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
33 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí kotlety omyjeme, osušíme a na okrajích několikrát nařízneme.
  • 2
    Oloupanou cibuli jemně nasekáme, česnek prolisujeme a smícháme s olivovým olejem. Osolíme, opepříme a směsí potřeme kotlety. Pod pokličkou je necháme asi 3 hodiny odležet.
  • 3
    Připravené kotlety grilujeme v troubě pod grilem asi 8 minut a během grilování je občas obrátíme. Zároveň s kotletami opékáme očištěné feferonky.
  • 4
    Oloupanou červenou cibuli a omytý citron nakrájíme na dílky, omytá rajčata nakrájíme na plátky. Vše upravíme na talíře spolu s kotletami a feferonkami. Pokrm posypeme lístky oregana.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.