Jehněčí kotlety s levandulovou marinádou

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
655 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
54 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
843 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí kotlety lehce naklepeme, nasolíme a opepříme. V míse smícháme olej, citronovou šťávu, květy levandule, ocet a cibuli najemno, kotlety do mísy vložíme a necháme 30 minut marinovat. Vložíme na rozpálený gril a grilujeme asi 8 minut z každé strany, v průběhu potíráme marinádou a na uhlíky hodíme snítku levandule, aby kouř získal levandulovou vůni.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.