Jehněčí kotlety s omáčkou z oliv a rozmarýnu

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
719 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
47 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
385 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu rozehřejeme na 180 °C.
  • 2
    Ve velké pánvi rozpálíme olej a orestujeme na něm, společně s rozmačkaným česnekem, jehněčí kotlety z obou stran. Cca 2-3 min dohněda. Podlijeme vínem a 2 min podusíme.
  • 3
    Mezitím rozmícháme rajčatový protlak s hovězím vývarem a přilijeme k masu. Přidáme nahrubo nasekaný rozmarýn, černé olivy a dochutíme pepřem. Vše přemístíme do zapékací mísy a pečeme 30-40 min. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.