Jehněčí kotlety s ostrou zeleninou

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1209 kcal
Bílkoviny
96 g
Tuky
79 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety omyjeme, osušíme a na okrajích nařízneme. Oloupanou cibuli nasekáme a smícháme s prolisovaným česnekem a olivovým olejem. Osolíme, opepříme a směsí potřeme kotlety. Maso přikryjeme fólií a necháme asi 3 hodiny odležet.
  • 2
    Kotlety grilujeme na rozehřátém grilu asi 8 minut za občasného obracení. Na kraj grilu položíme očištěné feferonky.
  • 3
    Oloupanou červenou cibuli a omytý citron nakrájíme na dílky, omytá rajčata nakrájíme na plátky. Vše upravíme spolu s kotletami a feferonkami na talíře. Pokrm posypeme čerstvým oreganem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.