Jehněčí kotlety s pestem a rajčatovou salsou
20 min.
Ingredience
- 2lžičkyBalsamico ocet
- 2lžíceOlej olivový
- 1lžíceMed včelí
- 12kusůJehněčí kotlety
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaHořčice
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceBazalka
- 1kusCibule červená
- 3lžícePesto
- 225gramůRajčata Cherry
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
767 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
53 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Rozpálíme gril.
- 2Rozložíme na mřížku kotlety a potřeme polovinou pesta.
- 35 minut grilujeme, poté obrátíme, potřeme pestem a 4 minuty grilujeme, dokud nejsou hotové.
- 4Připravíme si salsu. Smícháme olej s octem, medem a hořčicí a rajčata a cibulku v této směsi promícháme.
- 5Okořeníme salsu, přidáme do ní bazalku.
- 6Kotlety podáváme se salsou a ozdobené bazalkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.