Jehněčí kotlety s pestem a rajčatovou salsou

20 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
767 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
53 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozpálíme gril.
  • 2
    Rozložíme na mřížku kotlety a potřeme polovinou pesta.
  • 3
    5 minut grilujeme, poté obrátíme, potřeme pestem a 4 minuty grilujeme, dokud nejsou hotové.
  • 4
    Připravíme si salsu. Smícháme olej s octem, medem a hořčicí a rajčata a cibulku v této směsi promícháme.
  • 5
    Okořeníme salsu, přidáme do ní bazalku.
  • 6
    Kotlety podáváme se salsou a ozdobené bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.