Jehněčí kotlety se sušenými meruňkami
150 min.
Ingredience
- 600gramůJehněčí kotlety
- 100gramůMeruňky sušené
- 6gramůRozmarýn čerstvý
- 50mililitrůOlej stolní
- 750gramůBrambory
- 100gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
779 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
55 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
7 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Maso zbavíme přebytečného tuku a kůže. Maso přehneme napůl, dovnitř vložíme dvě sušené meruňky.Zajistíme párátky.
- 2Maso přelijeme olejem, posypeme sekaným rozmarýnem. Necháme marinovat 3 hodiny.
- 3Marinované maso grilujeme na grilu po dobu cca 15 minut.
- 4Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě.
- 5Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.