Jehněčí kotlety se sušenými meruňkami

150 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
779 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
55 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
7 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso zbavíme přebytečného tuku a kůže. Maso přehneme napůl, dovnitř vložíme dvě sušené meruňky.Zajistíme párátky.
  • 2
    Maso přelijeme olejem, posypeme sekaným rozmarýnem. Necháme marinovat 3 hodiny.
  • 3
    Marinované maso grilujeme na grilu po dobu cca 15 minut.
  • 4
    Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.