Jehněčí kotlík s fazolemi
90 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1001 kcal
Bílkoviny
80 g
Tuky
38 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
22 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Fazole dáme vařit s jednou cibulí propíchanou hřebíčky, s 60 g mrkve, oloupaným česnekem, solí a pepřem.
- 2Maso osmahneme na rozpáleném oleji s máslem. Po zezlátnutí přidáme zbylou, pokrájenou mrkev, zbytek cibule a bylinky. Osolíme a opepříme.
- 3Podlijeme trochou vody z fazolí a necháme přiklopené dusit 30 minut.
- 4Maso pokrájíme na menší kousky a vrátíme do hrnce, přisypeme fazole a zeleninu a necháme dodusit dalších 45 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.