Jehněčí kotlík s fazolemi

90 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1001 kcal
Bílkoviny
80 g
Tuky
38 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
22 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole dáme vařit s jednou cibulí propíchanou hřebíčky, s 60 g mrkve, oloupaným česnekem, solí a pepřem.
  • 2
    Maso osmahneme na rozpáleném oleji s máslem. Po zezlátnutí přidáme zbylou, pokrájenou mrkev, zbytek cibule a bylinky. Osolíme a opepříme.
  • 3
    Podlijeme trochou vody z fazolí a necháme přiklopené dusit 30 minut.
  • 4
    Maso pokrájíme na menší kousky a vrátíme do hrnce, přisypeme fazole a zeleninu a necháme dodusit dalších 45 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.