Jehněčí kotlíkový guláš

135 min.
Irsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
396 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
11 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
9 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory očistíme, nakrájíme na silné plátky, mrkev na kolečka, cibuli na plátky a rozebereme na kroužky, jehněčí maso nakrájíme na kostky. Brambory, cibuli a mrkev spolu promícháme, polovinu zeleniny vyskládáme do pekáčku, přidáme maso a zakryjeme zbytkem zeleniny.
  • 2
    Osolíme, opepříme, přisypeme posekanou petrželku, lístky tymiánu, zalijeme vývarem, zakryjeme alobalem, vložíme do vyhřáté trouby a dusíme zhruba 2 hodiny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.