Jehněčí kuličky s provensálským kořením

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
537 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
34 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme mleté jehněčí maso s na jemno nakrájenou cibulí, přidáme vejce, sůl, pepř, provensálské koření a petrželovou nať.
  • 2
    Ze směsi vytvoříme malé kuličky, které obalíme ve strouhance, naskládáme na plech vyložený pečícím papírem a poté je dáme péct do předehřáté trouby na 180 °C asi na 20-25 minut.
  • 3
    Podáváme s různými druhy dresinků.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.