Jehněčí kuličky s provensálským kořením
35 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusVejce slepičí
- 500gramůJehněčí maso mleté
- 10gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 20gramůProvensálské koření
- 20gramůCibulka jarní
- 200gramůStrouhanka
- 5gramůPetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
537 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
34 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Smícháme mleté jehněčí maso s na jemno nakrájenou cibulí, přidáme vejce, sůl, pepř, provensálské koření a petrželovou nať.
- 2Ze směsi vytvoříme malé kuličky, které obalíme ve strouhance, naskládáme na plech vyložený pečícím papírem a poté je dáme péct do předehřáté trouby na 180 °C asi na 20-25 minut.
- 3Podáváme s různými druhy dresinků.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.