Jehněčí kýta dušená v pivu

70 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
800 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
61 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí maso očistíme, zbavíme tuku a nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, očištěnou mrkev a celer nahrubo nastrouháme.
  • 2
    Na másle s olejem zpěníme cibuli, přidáme zeleninu, česnek a rozmarýn, promícháme a chvilku smažíme. Poté vložíme maso, osmažíme ho ze všech stran, osolíme, opepříme, přelijeme pivem a pod poklicí dusíme, až je maso měkké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.