Jehněčí kýta pečená na bramborách

80 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1029 kcal
Bílkoviny
74 g
Tuky
64 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory a cibuli oloupeme a pokrájíme na plátky. Vše přendáme do zapékací mísy, zalijeme rozpuštěným máslem, přidáme tymián.
  • 2
    Kýtu vykostíme, prošpikujeme česnekem, osolíme a opepříme. Maso přendáme do mísy s bramborami. Pečeme při 210 °C 35 minut.
  • 3
    Poté maso zabalíme na 10 minut do alobalu.
  • 4
    Brambory zalijeme horkým vývarem a pečeme ještě 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.