Jehněčí maso na kari

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
546 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
30 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
2 g
Cukr
967 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, mouku rozmícháme ve smetaně.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme dvě lžíce másla, přisypeme kostičky masa a orestujeme. Osolíme, opepříme, necháme vysmahnout na tuk, přisypeme cibuli, posypeme kari kořením, zalijeme vývarem a vaříme půl hodiny. Nyní přilijeme smetanu s moukou, dobře promícháme a vaříme ještě 30 minut.
  • 3
    Pokrm rozdělíme na talíře a doplníme dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.