Jehněčí maso s rozmarýnem

125 min.
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
395 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
23 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
825 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozpálíme olej a přidáme jehněčí kýtu s rozmarýnem a česnekem.
  • 2
    Ze všech stran osmahneme, osolíme, opepříme a přilijeme 375ml bílého vína.
  • 3
    Přivedeme k varu a dvě hodiny vaříme pod pokličkou.
  • 4
    Občas obrátíme.
  • 5
    Na snítky rozmarýnu do nahřátého talíře položíme jehněčí kýtu. Odstraníme z hrnce přebytečný tuk, přidáme do něj zbytek vína a povaříme zprudka.
  • 6
    Omáčku podáváme k jehněčímu masu v misce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.